sâmbătă, 8 octombrie 2011

De ce e bine sa mergi la psiholog sau psihiatru?!?

Pentru vestici este ceva normal sa mearga la psiholog. Insa in Romania se merge pe ideea ca cine apeleaza la psiholog sau psihistru este nebun...atat de gresit!
Comparativ cu vesticii, sunt mult mai depresivi, inchisi, seci si fara chef de viata; iar unul din motive este ca psihologul te ajuta sa vezi viata cu un scop, sa traiesti cu dorinta de a fii si a face ceva. Absolut orice problema si incercare in viata ne afecteaza si chiar daca trecem peste ramanem cu rani, uneori prea adanci sa mai putem fii noi.

Datoria psihologului sau a psihiatrului, ma refer la terapeuti, este de a ne ajuta sa trecem peste incercari, peste momentele in care ne pierdem increderea in noi, sa luptam cu singuratatea, cu fobiile, cu dependentele, sa trecem peste decesele din familie, peste tulburari de personalitate, etc. Orice psiholog, nu doar are datoria ci o face si benevol, cu drag de a ajuta omul! 

Incurajez romanii sa mearga la psiholog inainte de a cadea in depresie, sa vindeci anxietatea sociala incat sa te poti bucura de viata si ce iti ofera ea, sa te vindeci de anorexie si bulimie inainte sa te ia de pe pamant....te incurajez cu drag...alege un psiholog pe care sa te bazezi oricand !! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu