duminică, 6 noiembrie 2011

Imi e dor de Craciun...voua nu?!? E momentul preferat din an, si pentru ca sunt o fana inraita a iernii, dar si pentru ca e perioada cand simt ca oamenii isi aduc aminte ca exista OAMENI. Intelegi ce spun, nu?

E momentul cand comerciantii isi fac bani (nu ma leg de lacomia lor acum), dar bani cheltuiti pentru cei dragi si nu de dragul nostru, oferim inainte sa primim.

Din punct de vedere psihologic, apare starea de relaxare, la majoritatea fiind vacanta sau concediu, e momentul in care lasam stresul la usa si ne lasam dusi de val , lasam dragostea celor din jur sa ne copleseasca si suntem plini de zambet si voie buna. Facem multe fapte bune, cei cu stare financiara ridicata ofera tot felul de donatii, etc.

Craciunul e momentul in care Dumnezeu a ales sa ne dea o sansa la viata vesnica, cand a ales sa ne arate ca desi nu meritam, El nu ne uita si nu ne neglijeaza,Craciunul e ziua in care s-a nascut Isus pentru a ne mantui. Stim asta cu totii, nu?!? Defapt asta si sarbatorim, Nasterea Domnului!

Insa stii ce e ciudat? Din tot ce am scris mai sus, totul se petrece invers...suntem plini de lacomie sa primim cat mai multe, il sarbatorim pe Mos Craciun, petrecem pana cadem sub mese...si spunem ca ne distram!!!

Nu e urat cum Modernismul strica adevarata valoare a sarbatorilor? Eu sunt o traditionalista, dar nu tin la traditie cat tin la adevar!!

Eu de Craiciun sarbatoresc Nasterea Domnului, tu ce sarbatoresti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu