miercuri, 31 august 2011

Iti place sa traiesti sanatos?!?

Astazi vorbeam cu fetele la munca, despre ce inseamna sa ai un stil de viata sanatos. Si am ajuns la concluzia ca nu e asa de greu sa ai un stil de viata corect, care sa te tina pe picioare ca pe stramosii nostri, pana la 80 de ani; e chiar foarte simplu.

Primul lucru care trebuie facut e sa renunti a mai crede in publicitate, publicitatea e facuta pentru a creste profitul firmei respective, nu a te ajuta pe tine in vreun fel !!!

Al doilea lucru, e sa citesti si sa te informezi despre produsele care le mananci: ce contin, daca aduc beneficii organismului tau. daca iti distrug organismul, etc.

Al3lea lucru, sa iti doresti sa arati bine si natural!!! Sa folosesti tratamente naturiste, sa eviti produsele cosmetice din comert, sa iti hranesti organismul si in exterior. si anume pielea, parul si unghiile!!!

Nu in ultimul rand, nu e de ajuns sa mananci sanatos si sa arati bine, un stil de viata corect include si un aspect placut, bune maniere, educatie si imbracaminte decenta; despre imbracaminte puteti citi aici :       http://deliafilip.wordpress.com/2011/08/31/n-am-in-ce-sa-ma-imbrac/ 

Concluzia din punct de vedere psihologic, mai exact legat de psihologia reclamei, este ca nu traim sanatos, nu ca nu vrem ci pentru ca nimeni nu o mai face!!! Ne lasam dusi de reclame si moda, si uitam ca stilul e cel care ramane, nu moda!!!

Stiai ca si reclama e un virus al mintii? Un virus care te provoaca sa faci lucruri de care esti constient ca nu vrei sa le faci.

Daca Delia pe blogul ei ne provoaca sa ne sfatuim in imbracaminte, ceea ce e foarte bine; eu va provoc sa ne sustinem in a ne crea propriul nostru stil de viata !!!!





Un comentariu:

  1. Foarte bine punctat Maya! Un stil de viata sanatos e posibil si necesar, mai ales pentru noi, romanii, care suntem un popor mai..indiferent la ceea ce ne face rau, sau bine.
    Multumesc pentru promovare, sunt onorata de gestul tau!

    Delia F.

    RăspundețiȘtergere