miercuri, 13 iulie 2011

Barfa sau socializare?

Citeam recent un articol cu acest titlu, foarte interesant si adevarat!!!

Din punct de vedere psihologic, barfa a ajuns sa fie impreuna cu invidia, ura si amaraciunea, una din rezultatele suferintelor interne intense, sau chiar simpla lipsa de ocupatie si dezinteres fata de anumite lucruri si activitati!!! Barfa se considera a fi o modalitate de a-ti descarca gandurile negative.

Total fals!!! Barfa nu ajuta la altceva decat sa te faca sa arati anti social si neintelegator. O persoana care pare iresponsabila si de neincredere.

Barfa nu e doar acel mod de a dezvalui secretele celor din jur, ci e si acel mod de a spune lucrurilor pe nume, dar evitand sa fie spuse in persoanele din cauza respectiva. Se considera barfa tot ce spui despre cineva si nu ai avea curajul sa spui de fata cu persoana respectiva!!!

Barfa te departeaza de societate, prin simplul fapt ca poate deveni inconstient un mod de viata. Tinand cont ca societatea e acel grup de oameni care cauta fericirea, cauta un scop in viata si cauta sa fie cineva, barfa este doar un punct negativ care te retine din lupta, care daca in cazul ca esti tu cel barfit te trage din lupta si te doboara.

Cineva spunea ca limba e cel mai ascutit instrument de taiat posibil!!! Intelegi? Sentimentele taiate sunt mult mai dureroase decat pielea si carnea taiata !!!

Toti spunem ca uram barfa si barfitorii, dar toti ajungem sa barfim, sa inteleg ca ne uram pe noi insine?!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu