joi, 23 iunie 2011

Stiai ca ai dreptul sa fii ceea ce esti?

Secolul 21 se poate defini ca fiind procesul prin care toata lumea copiaza si plagiaza tot ce prinde, chiar sii tendinta de a-si schimba personalitatea si ideile despre viata. Mai exact ne lasam influentati de tot ce tine de asa zisul vedetism si popularitate!!!

Daca o persoana a devenit populara, nespecificandu-se daca e intr-un sens bun sau rau, tindem sa preluam tinuta,muzica si stilul de viata a acelei persoane. Se poate spune ca ne etichetam singuri ca fiind ceva ce defapt nu provine din noi ci e o copie a altei persoane.

Uitam ca suntem creati unici, fiecare are o dezvoltare cognitiva unica, fiecare gandeste diferit, percepe diferit si simte diferit. Toti suntem la fel prin simplul fapt ca suntem oameni, dar omul in natura lui a fost creat unic in toate detaliile lui!!!

Personalitatea si stilul de viata pe care le alegem sa le facem publice depinde de cum ne acceptam pe noi insine; primul pas in a fii ceea ce esti cu adevarat e sa inveti sa te iubesti pe tine insuti pentru ceea ce esti, pentru ceea ce stii sa faci si sa accepti ideea ca nu exista nici un om bun in toate domeniile..fiecare e dezvoltat cu anumite talente !!!


Stiai ca toti oamenii de succes din trecut au fost persoane originale? Persoane care si-au recunoscut defectele si si-au pus in evidenta talantii...daca vrei sa stii povestile lor, da google surch despre:  Froid, Eistein, Maica Tereza, Mihai Eminescu, etc. , acestea sunt doar cateva nume a unor personalitati care si-au pastrat originalitatea in ciuda defectelor si greutatilor vietii care le-au avut.

Invata sa fii tu si vei fii apreciat !!!
Invata sa te iubesti pe tine insuti si toti te vor iubi !!!
Invata sa accepti ceea ce esti si sa iti pui in evidenta punctele tari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu